Het jaarlijks congres van de NVGP vindt plaats op vrijdag 23 maart 2018, wederom in het Congrescentrum Antropia te Driebergen.
Zet de datum alvast in uw agenda.
Programma volgt.

Aan alle collega's die het werken met groepen een warm hart toedragen,
Op vrijdag 23 maart 2018 vindt het volgende jaarcongres van de Nederlandse vereniging voor groepsdynamica en groepspsychotherapie, de NVGP, plaats.
De afgelopen jaren kunnen we ons verheugen in een toenemende belangstelling voor ons congres, steeds meer jongere collega's weten de weg naar Driebergen te vinden.
Voor de afgelopen editie moesten we zelfs deelnemers teleurstellen.Ook dit jaar is het de congrescommissie gelukt een veelbelovende invulling te geven aan een inmiddels beproefd concept, waarbij internationale sprekers, echte meester-therapeuten, hun kennis en kunde aan ons overdragen. Daarnaast is er ruimte voor workshops van collega's over een variëteit aan onderwerpen en vindt in de middag een demonstratie-groep, geleid door een van de keynote-sprekers plaats. Uiteraard wordt deze groepsdag afgesloten met een borrel om bij- en na te praten met oude én nieuwe collega's.
De voorbereidingen zijn in volle gang!
We kunnen alvast verklappen dat John Schlapobersky, supervisor en trainer van 'The Institute of Group Analysis' te London, tot onze vreugde bereid is gevonden om onder andere te spreken over zijn recent uitgekomen en inmiddels al bekroonde handboek groepstherapie: ‘From the couch to the circle’. Deze Amazon bestseller van Schlapobersky is een uiterst compleet boek over de 'essentie van de groepstherapie', waarover we graag willen blijven uitdragen op ons NVGP-congres.Op zaterdag 24 maart wordt volgens traditie voor een beperkt aantal deelnemers een workshop door John Schlapobersky, in de vorm van een huiskamersessie, gegeven. Dit betreft een hele dag verdieping van theoretische concepten, naast natuurlijk experiëntiële onderdelen.De congrescommissie zal in november het complete programma aan jullie presenteren, maar schrijf deze data vast in je agenda! Hopend op een vrolijk weerzien, De congres commissie NVGP

Opleidelingen krijgen korting op het Congres.
Wat wordt verstaan onder Opleideling? Ben je Opleideling?  Mail dan de instelling waar je je opleiding volgt en ook voor wel BIG beroep je in opleiding bent aan ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

rsform 13