Het jaarlijks congres van de NVGP vindt plaats op vrijdag 23 maart 2018, wederom in het Congrescentrum Antropia te Driebergen.

Aan alle collega's die het werken met groepen een warm hart toedragen,
Op vrijdag 23 maart 2018 vindt het volgende jaarcongres van de Nederlandse vereniging voor groepsdynamica en groepspsychotherapie, de NVGP, plaats.
De afgelopen jaren kunnen we ons verheugen in een toenemende belangstelling voor ons congres, steeds meer jongere collega's weten de weg naar Driebergen te vinden.
Voor de afgelopen editie moesten we zelfs deelnemers teleurstellen.Ook dit jaar is het de congrescommissie gelukt een veelbelovende invulling te geven aan een inmiddels beproefd concept, waarbij internationale sprekers, echte meester-therapeuten, hun kennis en kunde aan ons overdragen. Daarnaast is er ruimte voor workshops van collega's over een variëteit aan onderwerpen en vindt in de middag een demonstratie-groep, geleid door een van de keynote-sprekers plaats. Uiteraard wordt deze groepsdag afgesloten met een borrel om bij- en na te praten met oude én nieuwe collega's.

John Schlapobersky, supervisor en trainer van 'The Institute of Group Analysis' te London, hebben we tot onze vreugde bereid gevonden om onder andere te spreken over zijn recent uitgekomen en inmiddels al bekroonde handboek groepstherapie: ‘From the couch to the circle’. Deze Amazon bestseller van Schlapobersky is een uiterst compleet boek over de 'essentie van de groepstherapie', waarover we graag willen blijven uitdragen op ons NVGP-congres.Op zaterdag 24 maart wordt volgens traditie voor een beperkt aantal deelnemers een workshop door John Schlapobersky, in de vorm van een huiskamersessie, gegeven. Dit betreft een hele dag verdieping van theoretische concepten, naast natuurlijk experiëntiële onderdelen.

Het congres is geaccrediteerd door de FGzPt (5 punten) en het Kwaliteitsregister NVP (5 punten). Aanvraag bij NVvP en SRVB is nog in behandeling.

Hopend op een vrolijk weerzien, De congres commissie NVGP

Opleidelingen krijgen korting op het Congres.
Wat wordt verstaan onder Opleideling? Ben je Opleideling?  Mail dan de instelling waar je je opleiding volgt en ook voor wel BIG beroep je in opleiding bent aan ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Klik hier voor de folder

Inschrijfformulier Congres NVGP 23 maart 2018
 1. Achternaam(*)
  Invalid Input
 2. Voornaam(*)
  Invalid Input
 3. Initialen(*)
  Invalid Input
 4. M/V(*)
  Invalid Input
 5. Adres(*)
  Invalid Input
 6. Woonplaats(*)
  Invalid Input
 7. Postcode(*)
  Invalid Input
 8. Telefoon privé(*)
  Invalid Input
 9. E-mail(*)
  Invalid Input
 10. Werkzaam bij(*)
  Invalid Input
 11. Werkzaam als(*)
  Invalid Input
 12. Workshops Met de indeling van de workshops wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw voorkeur. Vul ook de 2 reserve keuzes in. U kunt alleen de nummers van de workshops invullen.
 13. Uw eerste keuze(*)
  Invalid Input
 14. Uw 1ste reserve keuze(*)
  Invalid Input
 15. Uw 2de reserve keuze(*)
  Invalid Input
 16. Huiskamersessie
  Invalid Input
 17. Inschrijven nieuwsbrief
 18. De verschuldigde kosten zijn door mij heden overgemaakt op: NL64 INGB 0000 7199 66, t.n.v. NVGP, te Utrecht o.v.v. “Congres 23-03-2018” en naam van de deelnemer
 19. Invalid Input
 20. Vul de juiste letters in(*)
  Vul de juiste letters in OpnieuwInvalid Input