Een van de belangrijkste onderdelen van de website is het ledenprofiel. Dit ledenprofiel houdt o.a. in dat iedereen, ook niet leden, op één plek alle informatie kan opzoeken. Zo kan men bijv. zoeken naar een therapeut of een opleider (supervisor, cursusgever of leertherapeut). Er kan op verschillende manieren gezocht worden: op naam, op praktijknaam, op postcode, op stad etc. Ook alle gegevens van uw privépraktijk kunt u hierin kwijt. De bedoeling is dat leden met een eigen (groeps)praktijk zelf hun eigen ledenprofiel invullen en ook bijhouden, zodat het ledenprofiel altijd up to date is. Ook kunt u een foto van uzelf of van bijv. uw praktijk toevoegen.

Voor het invullen van het ledenprofiel surft u naar www.groepspsychotherapie.nl. Log in (voor inloggen en wachtwoorden zie hieronder) Ga met u muis naar (rechtsboven) op – Leden - , klik daaronder op - Mijn profiel -. Klik op - Bewerk profiel -. De gebruikersgegevens zijn al voor u ingevuld. U kunt nu beginnen met het invullen van de velden. Het ledenprofiel bestaat uit drie onderdelen (drie tabbladen n.l.: - NAW gegevens - - Profiel - - Voor leden -). Op het tabblad - Voor leden- komt informatie te staan die alleen toegankelijk is voor leden. Niet-leden kunnen dit tabblad niet lezen. Het is aan u welke velden van uw ledenprofiel u invult. U kunt onder de - NAW gegevens - uw privé gegevens invullen of die van uw praktijk, of geen van beide. U kunt ook bijv. alleen postcode en woonplaats invullen. Als u helemaal niets invult worden uw gegevens niet gevonden bij de zoekfunctie. Wij raden u aan bij het veld - bedrijfsnaam /achternaam- in ieder geval ook uw achternaam in te vullen. Dit maakt dat u makkelijk te vinden bent via de zoekfunctie. Als u er voor kiest deze velden niet in te vullen moet u wel een kruisje invullen. Als u klaar bent met het invullen van de velden, klikt u op het knopje – Verstuur - hierdoor worden uw ingevulde gegevens opgeslagen in uw profiel. Uw verhuisbericht uitsluitend doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Inlognaam of wachtwoord vergeten? U kunt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.een nieuwe inlognaam of wachtwoord aanvragen. Zie de velden - wachtwoord vergeten - en - inlognaam vergeten -. Als u én uw inlognaam én uw wachtwoord niet meer weet of nog nooit een inlognaam en wachtwoord heeft aangevraagd neemt u met ons contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor het uploaden van een profielfoto, ga naar - mijn profiel - Klik op - bewerk profiel - een nieuwe pagina opent zich waar u uw profiel kunt bewerken. Ga naar het tabblad - NAW gegevens - daar ziet u de tekst profielfoto staan. Klik op het knopje bladeren, een scherm opent zich. Hiermee kunt u door uw eigen computer bladeren en de gewenste foto zoeken. Als u de foto hebt gevonden klikt u op openen in het geopende scherm. De foto komt nu bij profielfoto te staan. De foto mag echter max 2MB zijn . Door onderaan op verstuur te klikken wordt uw profiel opgeslagen en daarmee ook uw profielfoto.

Joomla SEF URLs by Artio