Een aantal enthousiaste collega’s heeft zich reeds aangemeld en wij willen collega’s uit het veld van harte uitnodigen om hun voorbeeld te volgen! Heb je altijd al eens een workshop willen geven omdat je kennis en/of ervaring hebt in een tak van het groepenvak maar ben je er niet aan toegekomen om dit met een breed en enthousiast publiek te delen, pak dan nu je kans en doe het net als wij eens anders!De Congrescommissie is vooral op zoek naar workshops die ervaringsgericht/praktisch zijn zodat deze mooi aansluiten bij de onderwerpen van de lezingen, dus schroom niet om ons met jouw inbreng te verrassen, een presentatie in een interactieve vorm. We willen daarbij naast groepstherapeuten ook vaktherapeuten en sociotherapeuten uitnodigen om een workshop rondom dit thema te geven. Daarbij kan eveneens gedacht worden aan een multidisciplinaire bijdrage. De workshops zullen 75 minuten duren. In verband met de samen te stellen publiciteit en aankondigingen is de deadline voor inzending 8 november 2019

De Congrescommissie zal aan de hand van het thema en met het oog op de beperkte mogelijkheden en tijd van de congresdag uit de inzendingen de workshops selecteren.
Voor meer informatie en overleg kan je terecht bij een van de leden van de congrescommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Om je op te geven vul je het aanmeldingsformulier in en mail dit naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De Congrescommissie, Salvatore Vitale (voorzitter), Pierre Sebregts en Wubbo Scholte

 

Joomla SEF URLs by Artio