Jong-NVGP wil een netwerk bieden aan (toekomstige) leden die nog weinig mensen kennen binnen de vereniging, of die bijvoorbeeld op zoek zijn naar een inspirerende intervisiegroep, of die ervaringen over het opleidingstraject of co-therapie willen uitwisselen.
Ook voor degenen die nog overwegen één van de NVGP opleidingstrajecten te gaan volgen willen we beschikbaar zijn voor vragen over de inhoud, het belang van Jong-NVGP wil een netwerk bieden aan (toekomstige) leden die nog weinig mensen kennen binnen de vereniging, of die bijvoorbeeld op zoek zijn naar een inspirerende intervisiegroep, of die ervaringen over het opleidingstraject of co-therapie willen uitwisselen.
Jong-NVGP wil netwerkbijeenkomsten/borrels organiseren. Deze worden aangekondigd op de website van de NVGP of via Linkedin. We hopen hiervoor ook de NVGP opleiders, supervisoren en leertherapeuten in te kunnen zetten.
Jong-NVGP bevindt zich nog in de opstartfase. De combinatie van inhoud, inspiratie en netwerken vormt in elk geval de basis voor de volgende bijeenkomsten. 
We zijn op zoek naar groepstherapeuten die we kunnen benaderen om een (korte) inhoudelijke bijdrage te leveren aan deze bijeenkomsten.
Ook zijn we op zoek naar versterking van de Jong-NVGP 'denktank': Interesse? Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.m.

Joomla SEF URLs by Artio