Leertherapiegroepen vormen een belangrijk onderdeel van het leren werken met groepsdynamica en het toepassen van kennis tijdens groepstherapiesessies.

Download het overzicht van de leertherapiegroepen  van de NVGP.

Bij voldoende deelnemers start er een TWEEDE ERKENDE ONLINE LEERGROEP voor psychiaters, psychotherapeuten, GZ-psychologen, systeemtherapeuten (in opleiding) en iedereen die werkt met groepen. Duur 4 mndn. Omvat 25 sessies. Voor degene die 50 sessie nodig hebben is er de mogelijkheid aansluitende of gelijktijdig 25 sessies individueel te volgen. Programma: naast online groepssessies via video conferencing komt de groep 2 - 3 dagen bij elkaar. Gedurende deze dagen neemt de opleideling deel aan een multidisciplinair therapie-aanbod bestaande uit een combinatie van groepsdynamische groepspsychotherapie en non-verbale therapievormen, zoals creatief beeldend, psychodrama en psychomotore therapie. Interesse? Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen? Neem contact op met het mDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..